high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Kariboe

Sinds 2012 is de school gehuisvest in een nieuw en duurzaam gebouw. De school heeft een opvallend uiterlijk en heeft mede daardoor een centrale plek in de omgeving. Kinderen uit de buurt spelen na schooltijd graag op het groene schoolplein.

De missie van de school: Wij (het team, kinderen en ouders) hebben een duurzame relatie die zich kenmerkt door veiligheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Wij zien het als onze taak ervoor te zorgen dat het onderwijs aansluit bij de natuurlijke leerbehoefte van ieder kind. Wij willen daarmee bereiken dat kinderen hun talenten – in de breedste zin van het woord – ontwikkelen en zich erkend en gewaardeerd voelen. Alleen dan gaan kinderen vol zelfvertrouwen de wereld in! Wij geloven in de kracht van het kind. Elk kind is nieuwsgierig en heeft de natuurlijke drang om te leren. Een kind stelt vragen, heeft een open houding en vertrouwt zijn omgeving.

Op De Kariboe wordt de nieuwsgierigheid gestimuleerd, zo worden kinderen gemotiveerd om te blijven leren. Elk kind beschikt over eigen kwaliteit en talent. Op De Kariboe is er aandacht voor kwaliteit en talent. Op de Kariboe wordt betekenisvol geleerd en het onderwijs sluit aan bij de interesse van de kinderen. Hierdoor voelt een kind zich gewaardeerd en erkend. Elk kind wil zelfstandig zijn en eigen verantwoordelijkheid nemen als er sprake is van een veilige omgeving. Op De Kariboe wordt dit aangemoedigd door de kinderen zelfstandig te laten werken en spelen. Op school zijn heldere afspraken gemaakt met de kinderen, zodat zij de verantwoordelijkheid ook op zich kunnen nemen.

 

Bezoek hier de website van de Kariboe

 

Klik hier om terug naar het overzicht te gaan

 

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met Carsten Mager: carsten.mager@opoijmond.nl of 023-5201580