Stagiaire HBO Communicatie

OPO IJmond is voor haar 16 basisscholen op zoek naar een

HBO-stagiaire met creatieve communicatie skills

die initiatief durft te tonen tijdens een uitdagende stage. Speerpunt van deze stage is het meedenken over het zichtbaar maken én het onder de aandacht brengen van onze scholen.

 

OPO IJmond is…

een stichting met 16 basisscholen, waaronder één school voor speciaal basisonderwijs. De scholen staan verspreid over de gemeenten Velsen, Beverwijk en Heemskerk. Onze stichting en haar scholen zijn volop in beweging: op weg naar toekomstgericht onderwijs! Ons bestuursbureau ondersteunt de scholen, met ieder een duidelijk eigen profiel, bij de profilering van de scholen en de stichting als geheel.

Neem een kijkje op onze website.

 

Als stagiaire…

ondersteun je bij het profileren van onze stichting waarbij jij op jouw vakgebied het voortouw mag nemen. We waarderen jouw creatieve inbreng bij het in-de-kracht-zetten van onze scholen!

Bij ons kun je naast advies geven over ons media-beleid ook praktisch aan de slag. Hierbij denken we aan het uitzetten en analyseren van marktonderzoek, opstellen van persberichten, adviseren over de opzet van onze website en het social media beleid, etc.

Als stagiaire maak je deel uit van het bestuursbureau van OPO IJmond gevestigd in Velserbroek en heb je korte communicatielijnen met bestuurder, leidinggevenden en beleidsmedewerkers.

 

Wij zoeken…

zo spoedig mogelijk een ondernemende stagiaire die bomvol goede ideeën zit.

De stageperiode kan in onderling overleg worden bepaald evenals de stage-vergoeding.

Dus denk je ons te kunnen verrassen met je creatieve ideeën en kun je out-of-the box denken? Reageer dan vooral! Grijp je kans.

Stuur je reactie voor 1 maart a.s. naar carsten.mager@opoijmond.nl