high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Vacatures zij-instroom

Altijd al leerkracht willen zijn? Dan is dit je kans!
In september 2022 start Openbaar Primair Onderwijs (OPO) IJmond voor iedereen die altijd al leerkracht heeft willen worden, maar nog niet het diploma heeft, met het zij-instroomtraject. Dit is voor jou dé unieke kans om het vak van leerkracht uit te oefenen en tegelijkertijd het vak te leren. Wij bieden jou direct een baan als leerkracht, bekostigen jouw opleiding, bieden je goede begeleiding en na twee jaar ben je bevoegd leerkracht voor het primair onderwijs.

OPO IJmond biedt basisonderwijs voor de toekomst. Wij hebben de verantwoordelijkheid om ieder kind binnen onze scholen vanuit de principes kansengelijkheid en maximale talentontwikkeling toekomstgericht onderwijs aan te bieden. Onderwijs dat het kind voorbereidt op de wereld waar hij of zij in terecht komt nadat hij of zij uit de veilige (basis)schoolomgeving de maatschappij binnenwandelt. Wij maken samen onze samenleving en hebben zo invloed op onze toekomst. Je vindt onze scholen in Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Driehuis, Santpoort en Velserbroek. We bieden een breed aanbod van openbaar basisonderwijs in de hele regio IJmond.

 

Het traject
Tijdens het zij-instroomtraject aan de PABO Inholland ga je 1 dag naar school en werk je 3 of 4 dagen als leerkracht op één van de scholen van OPO IJmond. Het is een zeer intensief traject waarin veel inzet en een enorme drive voor gevraagd wordt. Tijdens het eerste jaar sta je naast een ervaren leerkracht, boven de sterkte. In het tweede jaar krijg jij je eigen klas met uiteraard, tijdens het gehele traject, goede begeleiding.  Stichting Openbaar Primair Onderwijs (OPO) IJmond leidt, in samenwerking met de stichting Atlant en stichting Fedra, haar eigen zij-instromers op.

 

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Affiniteit met kinderen/ onderwijs;
 • Doorzettingsvermogen en professionaliteit;
 • De bereidheid direct minimaal drie dagen voor de klas te staan en één dag per week de opleiding aan de Pabo te volgen;
 • Actieve inzet en een positieve instelling om de opleiding met goed resultaat af te ronden.

 

Wij bieden

 • Een dienstverband in de functie van leerkracht voor 32 tot 40 uur per week
 • Tweemaal een jaarcontract tijdens het volgen van de tweejarige studie, met uitzicht op een vaste benoeming na het succesvol afronden van de studie.
 • Inschaling conform CAO Primair Onderwijs schaal L10, trede 1 in het eerste studiejaar
 • Professionele begeleiding, onder andere van onze bovenschoolse opleiders
 • Volledige vergoeding van de studiekosten
 • Een cultuur van leren met en van elkaar
 • Professionele scholen met een goede werksfeer

 

De functie

Als leerkracht bied je op vernieuwende wijze onderwijs aan en begeleid je leerlingen binnen een veilig pedagogisch klimaat. Je stimuleert vol enthousiasme een optimale ontwikkeling van cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden van de leerlingen in jouw groep. Hierbij hanteer je verschillende didactische werkvormen die aansluiten bij de doelen van de school. Ook stel je groepsplannen op en coördineer je de leerlingenzorg. Uiteraard krijg je in dit traject intensieve begeleiding en draag
je, de eerste zes maanden, niet direct de eindverantwoordelijkheid voor de groep, zodat je stapsgewijs kunt groeien in de functie van leerkracht.

 

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Mail dan je CV met een motivatiebrief naar sollicitaties@opoijmond.nl. Een uitgebreid assessment bij de PABO Hogeschool Inholland is onderdeel van de procedure. Naar aanleiding van deze resultaten maakt OPO IJmond de keuze welke kandidaten er worden aangenomen voor het zij-instroom traject. Wanneer jij wordt geselecteerd start je begin september 2022 met de opleiding.

Voor vragen over het zij-instroomtraject en/of de sollicatieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Koster, HRM-adviseur via cindy.koster@opoijmond.nl