Flexpool

Flexpool

Tijdelijke medewerkers bij OPO IJmond kunnen een vaste aanstelling in de flexpool krijgen als is gebleken dat zij goed functioneren én er formatieruimte in de flexpool is. Als flexpooler ontvang je hierdoor een vast maandelijks salaris, ongeacht de hoeveelheid invalwerk. Ook de vakanties worden doorbetaald.

Een flexpooler van OPO IJmond is inzetbaar op alle scholen en groepen van onze stichting voor langdurige vervangingen of reguliere taken. Je kunt daarbij denken aan vervanging van zwangerschaps- en/of ouderschapsverloven, maar ook het invullen van reguliere formatieruimte.

Je wordt gekoppeld aan een stamschool zodat je altijd een vaste leidinggevende en bekende collega’s hebt en een goede begeleiding krijgt. Als er geen werk voor je is, ben je aanwezig op de stamschool. Hier kun je als flexpooler allerlei werkzaamheden binnen en/of buiten de groep verrichten.

Als je als flexpooler in dienst komt, ontvang je het handboek flexpool met alle relevante informatie over het werken in de flexpool.

Het is mogelijk om fulltime of parttime te werken in de flexpool. Indien je parttime in de flexpool werkt, worden er jaarlijks individuele afspraken gemaakt omtrent de werkdagen. Zodra er vacatureruimte is, wordt iedere vaste medewerker van OPO IJmond, dus ook flexpoolers, hiervan op de hoogte gesteld.

Als flexpooler kun je solliciteren op deze vacatures en zo doorstromen naar een vaste werkplek op een school van OPO IJmond.