Werken bij ons

Werken bij OPO IJmond

Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond verzorgt (speciaal)basisonderwijs in Heemskerk, Beverwijk, Driehuis, IJmuiden, Velserbroek en Santpoort. Onze stichting en de scholen zijn volop in beweging. Samen kijken hoe we het beste toekomstgerichte onderwijs aan onze leerlingen kunnen bieden. En elk van onze 16 basisscholen doet dit op haar eigen professionele manier.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s! Fulltime, parttime, tijdelijk of juist uitzicht op een vast dienstverband? Het kan allemaal.

Wij zijn op zoek naar collega’s voor zowel reguliere vacatures als vervangingswerkzaamheden met mogelijkheden om door te stromen in de formatie óf flexpool. Kijk hiernaast voor ons actuele aanbod.

Onze scholen

Voor meer informatie over onze scholen, klik hier en kijk welke school het beste bij jou past. Wil je graag bij ons werken maar zit jouw vacature er niet tussen, neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je mag ook altijd je cv en motivatie vrijblijvend naar ons mailen: sollicitaties@opoijmond.nl

Dit zeggen je toekomstige collega’s

Waarom zou je OPO IJmond als werkgever aanraden?
Wat was jouw eerste indruk van OPO IJmond?
Waarom heb je voor een baan bij Jan Campertschool gekozen?
Waarom zou je OPO IJmond als werkgever aanraden?