Ervaren Intern begeleider De Sterrekijker

De Sterrekijker is een excellente school met een brede kijk op onderwijs en nadrukkelijke aandacht voor taal. Er werkt een bevlogen, professioneel team dat met een persoonlijke aanpak ieder kind de kans geeft het beste uit zichzelf te halen. Via onderwijs op maat, gezamenlijke verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht stimuleren we leerlingen samen de wereld te ontdekken. De Sterrekijker heeft een breed en modern aanbod aan leerstof. Bij alle vakken besteden we aandacht aan taal; we oefenen veel met lezen, schrijven en praten. Ook komt de Nederlandse taal terug bij activiteiten met cultuur, muziek, dans en creatieve ontwikkeling.

Per 1 augustus 2022 a.s. zoeken we een: Ervaren intern begeleider 0,6 Fte (dagen in overleg)

Als intern begeleider ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgbeleid, de coördinatie en de uitvoering van het ondersteuningsbeleid in de school. Hierbij werk je nauw samen met de directie, ouders, collega’s en externen om de beste zorg te garanderen en de onderwijskwaliteit verder te verbeteren.

Wat breng jij mee?

Je hebt ruime ervaring als intern begeleider in het primair onderwijs en een afgeronde IB-opleiding. Op onderwijskundig gebied en in leerlingenzorg bied je passende hulp en geef je het advies dat kinderen verder brengt. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van zorgbeleid en het coördineren en uitvoeren van het ondersteuningsbeleid in de school. Je vindt het leuk om je collega’s te adviseren, te begeleiden en te coachen. Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen. En verder ben je communicatief sterk, sociaal vaardig en empathisch.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan op een middelgrote school. Daarbij hoort uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  • Een leuke baan op een ambitieuze school;
  • Inschaling L11 conform de cao primair onderwijs;
  • Een uitstekend pensioen;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding conform cao PO;
  • Goede werkomstandigheden;

OPO IJmond

De Sterrekijker is 1 van de 16 scholen van Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond.  Een ambitieuze onderwijsorganisatie die staat voor basisonderwijs voor de toekomst!

Meld je meteen aan!

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en cv naar HR: sollicitaties@opoijmond.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met directeur Sylvia Schipper via 0251-243 816.

Enthousiast, en wil je graag bij ons werken? Stuur dan je motivatie en cv naar HR via onderstaande link.

Solliciteer direct › Bekijk alle vacatures