Flexpooler

Op onze scholen werken 350 leerkrachten. Om ziekte, zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof en alle andere vormen van verlof op te vangen werkt OPO IJmond met een flexpool. Ga je bij ons aan de slag als leerkracht in de flexpool dan betekent dat, dat je flexibel ingezet kan worden op alle scholen en alle groepen van OPO IJmond. Zo zorg jij voor continuïteit op de school.

Wat krijg je daarvoor terug?

Elke maand ontvang je een vast maandsalaris en de vakanties worden doorbetaald op basis van jouw contracturen, ongeacht de hoeveelheid werk. Je wordt gekoppeld aan een stamschool. Zo heb je altijd een vaste leidinggevende en bekende collega’s. Op het moment dat er geen werk voor jou is vanuit de flexpool, verricht je werkzaamheden, zowel binnen als buiten de groep, op je stamschool.

Net als alle andere leerkrachten word je op de hoogte gesteld van alle interne vacatures. Zou houden wij voor jou ook de optie open om op een reguliere functie aan de slag te gaan.

Hoe nu verder?

Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime als leerkracht in de flexpool te werken. Kies jij voor parttime, dan kijken we per schooljaar naar jouw werkdagen en maken we hier samen afspraken over. Op dit moment zoeken wij voor het schooljaar 2020 – 2021 en 2021 – 2022 leerkrachten voor de flexpool. Heb je interesse? Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@opoijmond.nl

Enthousiast, en wil je graag bij ons werken? Stuur dan je motivatie en cv naar HR via onderstaande link.

Solliciteer direct › Bekijk alle vacatures