Vacatures De Vliegende Hollander

Basisscholen ’t Kraaienest en de Vliegende Hollander zoeken per direct een:

 

Administratief medewerker, Voor 4 ochtenden (16 uur) per week

 

Wat voor school is Openbare Basisschool ‘t Kraaienest?

‘t Kraaienest is een kleinschalige Openbare Basisschool in Beverwijk. ’t Kraaienest is een warm nest! We zijn een Vreedzame School waar kinderen worden gezien, gehoord, een stem krijgen en waar kinderen samen leren beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. We spreken allemaal dezelfde taal.

 

Wat voor school is Openbare Basisschool de Vliegende Hollander?

De Vliegende Hollander is een kleinschalige openbare basisschool in IJmuiden. Op onze school maken we passend onderwijs echt passend. Er is aandacht voor ieder individu. We bieden de kinderen een veilige leeromgeving. De Vliegende Hollander profileert zich door cultuur te stimuleren door middel van ateliers, kunstforums en dansprojecten.

 

Wat houdt de functie in?

De administratief medewerker verricht algemene administratieve ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de directeur en verricht voorbereidende financiële/cijfermatige werkzaamheden. Je verstrekt hierbij informatie over in te vullen formulieren en te volgens procedures, bijvoorbeeld m.b.t. het aannameproces van leerlingen en houdt ziekmeldingen bij. Hiernaast behandel je in- en uitgaande post en verricht voorbereidende werkzaamheden t.b.v. het verwerken van facturen, offertes en bonnen.

 

Word je onze nieuwe collega?

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen 2 fijne scholen, waar aandacht is voor jou! Daarbij hoort uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 • Een leuke baan in een toekomstgerichte onderwijsorganisatie;
 • Een inschaling conform de cao primair onderwijs;
 • De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Een eindejaarsuitkering van 6,3%;
 • Studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding conform cao primair onderwijs;
 • Zeer goede werkomstandigheden;
 • Meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur;
 • Een acceptabele werkdruk;
 • Vrijheid en autonomie;
 • Een werkplek die vanuit Haarlem, Driehuis, Velsen, Velserbroek en Heemskerk in niet meer dan 20 minuten met de auto aan te rijden is! Je rijdt heerlijk tegen de file in.

 

Wat breng jij mee?

Je hebt goede kennis van administratieve procedures en systemen en je hebt een klantvriendelijke houding. Uiteraard heb je zeer goede kennis van de Nederlandse spelling en grammatica en ervaring met diverse relevante computerprogramma’s. Je bent hierbij vaardig in het uitwerken en opmaken van tekstmateriaal, overzichten, tabellen, schema’s, grafieken.

Ervaring met werken in het onderwijs is een pré.

 

OPO IJmond

Openbare Basisscholen ’t Kraaienest en de Vliegende Hollander zijn 2 van de 15 scholen van Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond.  Een ambitieuze onderwijsorganisatie die staat voor basisonderwijs voor de toekomst!

 

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en cv naar HR: sollicitaties@opoijmond.nl. Wil je meer informatie neem dan contact op met de schoolleiders: Anita van der Eng (Kraaienest), 06-13680409/ Kim Meijer (Vliegende Hollander), 0255-514471.

 

Reageren is mogelijk tot 1 maart as. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 5 maart 2021 tussen 10.00 uur en 13.00 uur.