Lesgeven aan Oekraïense kinderen

Zoals we allemaal dagelijks in het nieuws kunnen zien, voltrekt zich een ramp in Oekraïne. In Nederland staan we klaar om vluchtelingen op te vangen en te helpen.

Onder de vlag van De Fakkel bieden wij in de regio Velsen-Noord tot Castricum onderwijs aan kinderen van 7 tot 12 jaar uit Oekraïne. Wij vinden het onze taak om dit onderwijs te verzorgen en deze taak pakken wij graag, samen met onze collega- besturen, op. Zo spoedig mogelijk willen wij één of meerdere dislocaties in de regio opzetten.

We zoeken medewerkers die voor minimaal één dag per week voor een langere periode (vanaf begin mei tot in ieder geval aan de zomervakantie) inzetbaar zijn. Uitbetaling gebeurt volgens de cao primair onderwijs.

Ben je leerkracht, docent, leraarondersteuner, onderwijsassistent, vakleerkracht, gepensioneerde leerkracht/onderwijs- assistent of pabo- student en ongeveer per half april a.s. beschikbaar, dan kun je je aanmelden via vacature@tabijn.nl.

Gezien het lerarentekort geldt voor kandidaten werkzaam in het onderwijs dat de inzet niet ten koste mag gaan van de formatie en groepsindeling van de school waar je werkzaam bent. We begrijpen dat je mogelijk nog vragen hebt. Wij nemen daarom zo spoedig mogelijk contact met je op. Tijdens dit telefonisch contact stellen wij ook nog enkele aanvullende vragen aan jou. De komende weken hopen we meer duidelijkheid te krijgen over het aantal kinderen dat wordt aangemeld en wat dat betekent voor de inzet van personeel. Het kan dus betekenen dat je niet direct per half april ingezet wordt, maar mogelijk dan wel op een later moment.

Interesse?

Heb je interesse om ons te ondersteunen, neem dan contact op met de coördinator van dit traject, Wendy Pekel, via vacature@tabijn.nl. Vermeld daarbij graag de volgende zaken: Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en wanneer we jou het beste kunnen bereiken (dag/ tijdstip). Geef alsjeblieft ook aan of je al werkzaam bent in het onderwijs en zo ja, waar.

› Bekijk alle vacatures