Vacatures Bestuurskantoor

Vacature HRM-adviseur voor ons bestuurskantoor.

De Stichting Openbaar Primair Onderwijs (OPO) IJmond, verzorgt het (speciaal) basisonderwijs in de gemeenten Velsen, Heemskerk en Beverwijk. Hierdoor bieden we een breed aanbod van openbaar basisonderwijs in de hele regio.  We bieden uitdagend en toekomstgericht onderwijs passend bij de kinderen en ouders die voor onze scholen kiezen. Je vindt onze scholen in Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Driehuis, Santpoort en Velserbroek. Alle medewerkers samen vormen OPO IJmond.

 

Ligt jouw hart bij HRM? Ben je communicatief sterk, daadkrachtig en leg je de juiste verbindingen? Dan hebben wij een mooie baan als HRM-adviseur per 1 januari 2021!

Voor ons bestuurskantoor zijn wij op zoek naar een ervaren:

 

HRM-adviseur

24 tot 28 uur per week

 

Binnen het bestuurskantoor wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de organisatie, en de verdere professionalisering van HRM. Als HRM-adviseur geef je bij OPO IJmond inhoud aan de portefeuille HRM in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat je zonder moeite tussen een strategische, tactische en uitvoerende rol kunt schakelen.

 

Wat ga je doen?

Je komt in een klein hecht HRM-team te werken, waarin je nauw samenwerkt met het hoofd HRM, de senior medewerker personeelsadministratie en twee schoolopleiders. Als HRM-adviseur adviseer en ondersteun je de directeuren op het gebied van werving & selectie, ziekteverzuim, casuïstiek, functioneren, formatie, rechtspositie en beleid. Je ondersteunt, adviseert en denkt mee in vraagstukken die in de organisatie actueel zijn. Je weet wat er speelt op de scholen en zorgt voor gevraagd en ongevraagd advies.

 

Wie ben jij?

Je bent een energieke en integere HRM-professional met meerdere jaren ervaring. Als persoon ben je enthousiast, nieuwsgierig en flexibel met een stevige persoonlijkheid. Je bent organisatiesensitief en weet goed prioriteiten te stellen in een dynamische onderwijsomgeving. Je communiceert direct en weet zowel binnen HRM als in contact met de directeuren en de omgeving de “juiste snaar” te raken. Je bent positief kritisch naar je eigen prestaties en denkt in kansen.

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een hbo-/wo diploma op het gebied van HRM/P&O en/of Bedrijfskunde;
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring in een adviesfunctie op strategisch en tactisch/operationeel niveau;
 • Je bent graag onderdeel van de verdere ontwikkeling van onze HRM- afdeling en draagt bij aan het opstellen en implementeren van HRM-beleid;
 • Je bent op de hoogte van arbeidsrecht en zorgt dat je geïnformeerd blijft over de ontwikkelingen in het vakgebied.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende werkplek in een organisatie met ambitie;
 • Een kundig en leuk team;
 • Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Een jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van max €4.861,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek. Cao primair onderwijs, schaal 10 of 11;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Een eindejaarsuitkering van 6,3%;
 • Reiskostenvergoeding conform cao primair onderwijs;
 • Uitstekende werkomstandigheden;
 • Meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast? Jouw motivatiebrief en cv kun je t/m 23 oktober 2020 sturen naar: sollicitaties@opoijmond.nl. Wil je meer informatie neem contact op met het hoofd HRM: Laurènce Dijkstra: 023-5201580 of laurence.dijkstra@opoijmond.nl