high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Vacatures De Zevenhoeven

De Zevenhoeven is een middelgrote school met 223 leerlingen in Heemskerk. De school valt onder Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond. (OPO) IJmond, verzorgt het (speciaal) basisonderwijs in de gemeenten Velsen, Heemskerk en Beverwijk. Hierdoor bieden we een breed aanbod van openbaar basisonderwijs voor 15 basisscholen in de hele regio.

De Zevenhoeven is een school waar kinderen gezien en gehoord worden. We bieden onderwijs afgestemd op de onderwijsbehoeften van onze leerlingen. We leren van de samenwerking met elkaar, de ouders en de kinderen. We hebben oog voor ieder kind en leren met plezier, ontdekkend en oplossingsgericht, waarbij de kinderen zich betrokken voelen en verantwoordelijk zijn voor zichzelf, een ander en de omgeving. De ouders, leerlingen en leerkrachten waarderen de Zevenhoeven om de veiligheid en de prettige sfeer op school.

Kom jij ons betrokken en enthousiaste team versterken? Per 1 augustus zijn wij op zoek naar een:

 

(interim) Intern begeleider, 3 dagen per week (dagen in overleg)

 

Als intern begeleider op de Zevenhoeven ben jij verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. Hierin werk je intensief samen met ouders, collega’s en externen om de beste zorg te garanderen. Daarnaast werk je samen met de directie en het team aan het verbeteren van de onderwijskwaliteit.

 

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over De Zevenhoeven?

 • “Ik heb goede invloed op de ontwikkeling van kinderen en dat geeft een voldaan gevoel”
 • “We hebben een leuk gemengd team van jong tot oud, en dat vind ik echt een voordeel”
 • “We hebben een toplocatie tussen al dat groen!”
 • “Er is een goede sfeer tussen de collega’s onderling, maar ook met de ouders en iedereen is betrokken”
 • “Het is een heel actieve school waar alles goed is georganiseerd”

 

Wat breng jij mee?

Je hebt ruime ervaring als intern begeleider in het Primair Onderwijs. Je hebt een afgeronde IB-opleiding of bent bereid dat te halen. Op onderwijsinhoudelijk gebied en leerlingenzorg bied jij de hulp en geef je het advies dat nodig is. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van zorgbeleid en het coördineren en uitvoeren van het ondersteuningsbeleid in de school. Je vindt het leuk om je collega leerkrachten te adviseren, te begeleiden en te coachen.  Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen. Tot slot ben je communicatief sterk, sociaal vaardig en empathisch.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie op een middelgrote school. Een team dat behulpzaam is, voor je klaar staat en je met open armen zal ontvangen.

Daarbij hoort uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden

 • Een leuke baan op een ambitieuze school;
 • Een inschaling conform de cao primair onderwijs;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Een eindejaarsuitkering van 6,3%;
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding conform cao PO;
 • Goede werkomstandigheden;

 

OPO IJmond

Openbare basisschool De Zevenhoeven is 1 van de 15 scholen van Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond. Een ambitieuze onderwijsorganisatie die staat voor basisonderwijs voor de toekomst!

 

Hoe nu verder?

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Lucas Warren, directeur 0251-234506 Zie ook: www.opoijmond.nl. Jouw motivatiebrief met cv kan je richten aan: sollicitaties@opoijmond.nl. o.v.v. “vacature intern begeleider de Zevenhoeven”.

ZZP’ers zijn ook van harte welkom om te reageren!