high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Vacatures De Zevenhoeven

Wat voor een school is openbare basisschool De Zevenhoeven?

De Zevenhoeven is een middelgrote school met 223 leerlingen in Heemskerk. De school valt onder Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond. (OPO) IJmond, verzorgt het (speciaal) basisonderwijs in de gemeenten Velsen, Heemskerk en Beverwijk. Hierdoor bieden we een breed aanbod van openbaar basisonderwijs voor 15 basisscholen in de hele regio.

De Zevenhoeven is een school waar kinderen gezien en gehoord worden. We bieden onderwijs afgestemd op de onderwijsbehoeften van onze leerlingen. We leren van de samenwerking met elkaar, de ouders en de kinderen. We hebben oog voor ieder kind en leren met plezier, ontdekkend en oplossingsgericht, waarbij de kinderen zich betrokken voelen en verantwoordelijk zijn voor zichzelf, een ander en de omgeving. De ouders, leerlingen en leerkrachten waarderen de Zevenhoeven om de veiligheid en de prettige sfeer op school.

Wil jij werken in een veelzijdige omgeving waar ieder kind welkom is met een enthousiast en gedreven team van professionals? Heb jij een passie voor onderwijs en wil je leidinggeven aan deze mooie school en deze verder ontwikkelen tot IKC? Dan is dit jouw baan!

Per 1 augustus 2021 zijn wij op zoek naar een verbindende, daadkrachtige en communicatief vaardige:

 

Directeur 0,8- 1,0 fte

 

De Zevenhoeven staat aan de vooravond van een nieuw te bouwen school. Samen met het bestuur, gemeente, het team en opvangpartners ga je vormgeven aan een nieuw te bouwen IKC waar onderwijs en opvang onder één dak komen. Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het fundament van de Zevenhoeven, dat verder versterkt en uitgebouwd kan worden. Dit vraagt van jou als directeur een duidelijke onderwijsvisie die actief de samenwerking opzoekt met samenwerkingspartners. Je neemt het team mee en creëert draagvlak om de Zevenhoeven te ontwikkelen naar een Integraal Kindcentrum.

 

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een inspirerende, transparante, verbindende leider die oog heeft voor de al op hoofdlijnen ontwikkelde koers en die binnen deze kaders de verdere ontwikkeling stimuleert. Je stuurt het team aan op basis van respect, verbinding en vertrouwen, waarbij je een coachende leidinggevende bent en daarmee het team ondersteunt én in zijn kracht zet. Je denkt hierbij in mogelijkheden en kansen en geeft dit gedreven team, waar humor, veel ervaring en goede samenwerking kenmerkend voor zijn, de ruimte om nieuwe ideeën in te brengen.

 

Jouw profiel

Je bent binnen het Primair Onderwijs ervaren en succesvol in een leidinggevende rol. Je hebt een onderwijsbevoegdheid PO en een schoolleidersopleiding. Je hebt ervaring met personeelsmanagement, bedrijfsvoering en ICT. Ook heb je kennis van recente onderwijsontwikkelingen. Verder ben jij iemand die:

 • De Zevenhoeven verder op de kaart kan zetten en zorgt voor profilering in de wijk;
 • De in gang gezette lijn m.b.t. tot het onderwijsleerproces verder kan ontwikkelen en borgen samen met het team en delen met de MR;
 • De samenwerking met de opvangpartner intensiveert en kijkt naar mogelijkheden om de school van kindcentrum tot een IKC te ontwikkelen;
 • Kennis heeft van onderwijs en opvang en het ontwikkelen naar een IKC is een pré.
 • De ontwikkeling tot nieuwbouw vormgeven samen met het team, bestuur, gemeente en opvangpartner;
 • Een prettige, duidelijke en open communicatie heeft naar zowel de collega’s als de ouders;
 • Goed zichtbaar, transparant, benaderbaar en verbindend is;
 • Geduldig, daadkrachtig is en goed grenzen kan stellen;
 • Openstaat voor nieuwe ideeën en iedereen mee kan nemen in veranderingen;
 • Die zich verbindt voor langere tijd aan de school.

 

OPO IJmond biedt:

Een professionele werkomgeving binnen een ambitieuze onderwijsorganisatie. Een team dat bevlogen en deskundig is en een actieve ouder- en medezeggenschapsraad. Bestuur, directeuren en teams werken samen om de ambities te realiseren. Een veelzijdige uitdagende functie op een prettige school met een enthousiast team. Een functie waarin je al je talenten kwijt kunt en waarin je ruimte krijgt voor eigen ondernemerschap. Een inschaling conform cao-PO.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij die daadkrachtige directeur die de bevlogenheid van het team van professionals koestert en oog heeft voor onze leerlingen en graag verder wil bouwen aan de Zevenhoeven? Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 23 juni 2021 per email naar: sollicitaties@opoijmond.nl  o.v.v. “vacature directeur Zevenhoeven”.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Inge de Boer, directeur onderwijs, 06-1586827. Zie ook: www.opoijmond.nl.

 

Belangrijke datums

 • De selectiegesprekken vinden plaats op 24 juni 2021.
 • De tweede gespreksronde met de selectiecommissie en een afvaardiging van de benoemingsadviescommissie vindt plaats op 28 juni 2021.
 • De derde gespreksronde met de benoemingsadviescommissie vindt plaats op 29 juni 2021.