high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Vacatures De Jan Campertschool

Wat voor een school is de Jan Campertschool?

De Jan Campertschool is een school met 215 leerlingen in Driehuis. De school valt onder Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond. (OPO) IJmond, verzorgt het (speciaal) basisonderwijs in de gemeenten Velsen, Heemskerk en Beverwijk. Hierdoor bieden we een breed aanbod van openbaar basisonderwijs voor 15 basisscholen in de hele regio. Het motto van onze school is:

 

Plezier in presteren!”

 

De Jan Campertschool is een ambitieuze en gezellige school in Driehuis waar alle kinderen uit Velsen welkom zijn. Binnen het onderwijs in onze school staat het leren centraal. Het maakt niet uit of kinderen nu makkelijk leren of juist extra ondersteuning nodig hebben, alle kinderen komen bij ons op school tot hun recht. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen, zonder dat wij hen overvragen. Bovenal is de Jan Campertschool een sfeervolle leer-werkplek waar kinderen zich veilig voelen om te durven laten zien wat zij kunnen en zichzelf kunnen zijn. Waar kinderen serieus worden genomen, initiatieven van hen worden gewaardeerd én waar kinderen veel kunnen spelen en bewegen.

 

Wij zoeken een directeur die het team inspireert en als sterke leider overzicht houdt en richting geeft. Ben jij die directeur die samen met ons de volgende stap wil zetten om verder te bouwen aan kwalitatief goed en plezierig onderwijs? Dan is dit jouw baan!

 

Per 1 maart 2022 zijn wij op zoek naar een daadkrachtige, verbindende en communicatief vaardige:

 

Directeur 0,8- 1,0 fte

 

De missie en de visie van de Jan Campertschool zijn onlangs vastgesteld. Het team heeft de ontwikkeling ingezet naar het werken met kwaliteitskaarten. Aan jou de taak om samen met het team de volgende stappen te zetten. Je hebt daarbij oog voor de reeds op hoofdlijnen ontwikkelde koers en stimuleert binnen deze kaders de verdere ontwikkeling. Het team zoekt een directeur die focus aan kan brengen en die eigenaarschap stimuleert en zo het team in zijn kracht zet. De directeur is een stevige, verbindende onderwijskundig leider die hierin positief en inspirerend is én over een dosis humor beschikt.

 

Wat breng jij mee?

Je bent een daadkrachtige directeur die instaat is de Jan Campertschool verder te ontwikkelen en te profileren. Het team heeft behoefte aan duidelijkheid, daadkracht, betrokkenheid en zichtbaarheid. Dit vraagt van jou als directeur dat je knopen durft door te hakken en planmatig werkt en daarbij goed het overzicht behoudt. Je benut de talenten in je team en bereikt daardoor nog meer professionaliteit en samenwerking. Je denkt hierbij in mogelijkheden en kansen en geeft dit kritische gedreven team, met veel ervaring de ruimte om nieuwe ideeën in te brengen.

 

Jouw profiel:

Je bent binnen het Primair Onderwijs ervaren en succesvol in een leidinggevende rol.

Je hebt een onderwijsbevoegdheid PO en een schoolleidersopleiding of bent bereid deze te halen. Je hebt ervaring met personeelsmanagement, bedrijfsvoering en ICT. Ook heb je kennis van recente onderwijsontwikkelingen.

 

Wij vragen een directeur die:

 • Bij voorkeur leidinggevende ervaring heeft als directeur;
 • De in gang gezette lijn m.b.t. tot het onderwijsleerproces verder kan ontwikkelen en borgen samen met het team;
 • De Jan Campertschool verder op de kaart kan zetten, waarbij je zorgt voor profilering in de wijk;
 • Een prettige, duidelijke en open communicatie heeft naar zowel de collega’s als naar de ouders;
 • Goed zichtbaar, duidelijk, benaderbaar en verbindend is;
 • Geduldig, daadkrachtig is en goed grenzen kan stellen;
 • Openstaat voor nieuwe ideeën en iedereen mee kan nemen in veranderingen;
 • Zich verbindt voor langere tijd aan de school;

 

OPO IJmond biedt:

Een professionele werkomgeving binnen een ambitieuze onderwijsorganisatie. Een team dat bevlogen en deskundig is en een actieve ouder- en medezeggenschapsraad heeft. Bestuur, directeuren en teams werken samen om de ambities te realiseren. Een veelzijdige uitdagende functie op een prettige school met een enthousiast team. Een functie waarin je al je talenten kwijt kunt en waarin je ruimte krijgt voor eigen ondernemerschap. Een inschaling conform cao-PO.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij die daadkrachtige directeur die de bevlogenheid van het team van professionals koestert en oog heeft voor onze leerlingen en graag verder wil bouwen aan de Jan Campertschool? Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 19 november per email naar: sollicitaties@opoijmond.nl  o.v.v. “vacature directeur Jan Campertschool”.

 

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Inge de Boer, directeur onderwijs, 06-15910540. Zie ook: www.opoijmond.nl.

 

Belangrijke data:

 • De selectiegesprekken vinden plaats op 22 november 2021.
 • De tweede gespreksronde met de selectiecommissie en een afvaardiging van de benoemingsadviescommissie vindt plaats op 25 november 2021.
 • De derde gespreksronde met de benoemingsadviescommissie vindt plaats op 29 november 2021.