high quality replica rolex are doing promotion.
8000+ style 5d diamond painting kits kits for uk.

where to buy lifelike cheap sex dolls?

Vacatures Zomerschool

De Zomerschool Velsen gaat in de zomer 2022 wederom haar deuren openen in de gemeente Velsen en is een gezamenlijk initiatief van OPO IJmond, Fedra en Atlant en de gemeente Velsen. De zomerschool valt onder Stichting Openbaar Primair Onderwijs IJmond.

Op de zomerschool Velsen staat plezier en leren centraal. De zomerschool is gericht op kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van taal, lezen en rekenen. In de ochtend wordt er thematisch gewerkt aan taal, lezen en rekenen en in de middag bieden we een breed aanbod op het gebied van sport, cultuur, techniek, theater en dans. De zomerschool opent haar deuren gedurende drie weken van de zomervakantie 2022 dagelijks van half 9 tot half 3. Wij bieden kinderen verrijkend onderwijs maar bovenal een fijne en leerzame tijd!

Houd jij van projectmatig werken en word je gedreven door een hart voor kinderen die iets extra’s vragen in hun onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? Heb jij een passie voor onderwijs en wil je leidinggeven aan de zomerschool en deze verder ontwikkelen? Dan is dit jouw baan!

Per 1 februari 2022 zijn wij op zoek naar een projectmatige, daadkrachtige en communicatief vaardige:

Directeur/Projectleider Zomerschool 0,4 fte

Gedurende 3 weken in de zomervakantie 1.0 FTE.

 

De zomerschool is in 2021 van start gegaan en er is een goede basis gelegd, dat verder versterkt en uitgebouwd kan worden. Dit vraagt van jou als directeur een duidelijke onderwijsvisie, je werkt planmatig en zoekt actief de samenwerking met partners. Je bent de projectleider die de zomerschool van A tot Z regelt en bent creatief in je aanpak. Je neemt de diverse gremia mee in je aanpak en creëert draagvlak om de zomerschool verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

 

Wat breng jij mee?
Wij zijn op zoek naar een projectmatige, planmatige, inspirerende leider met organisatietalent die verder gaat op de reeds op hoofdlijnen ontwikkelde koers en die binnen deze kaders de zomerschool verder vorm gaat geven. Vanaf 1 februari 2022 ben je 2 dagen per week actief om alle voorbereidingen te treffen. Je bent verantwoordelijk voor het onderwijsprogramma, subsidieaanvraag, huisvesting, personeel en regelt alles wat nodig is om de zomerschool in de zomer van 2022 van start te laten gaan. Je bent beleidsmatig sterk en hebt een vlotte pen. Het schrijven van een beleidsplan en het verantwoording afleggen door middel van een rapportage is voor jou bekend terrein. Je signaleert knelpunten en bent oplossingsgericht. Als coachende leidinggevende ben je in de zomervakantie gedurende 3 weken fulltime werkzaam, ondersteun je het team én zet hen in zijn kracht.

 

Jouw profiel
Je bent binnen het Primair Onderwijs ervaren en succesvol in een leidinggevende of projectmatige rol. Een schoolleidersopleiding is een pré.

Wij zoeken een directeur die:

 • De zomerschool verder ontwikkelt en zorgt voor profilering in de gemeente Velsen;
 • Het onderwijsleerproces verder ontwikkelt, vormgeeft en implementeert;
 • Zorg draagt voor een pedagogische lijn;
 • Sterk is in projectmatig en planmatig werken;
 • Goed kan organiseren;
 • Een prettige, duidelijke en open communicatie heeft naar zowel het bestuur als samenwerkingspartners, collega’s en ouders;
 • Goed om kan gaan met verschillende culturen;
 • Daadkrachtig, communicatief sterk, flexibel en verbindend is;
 • Creatief is en “out of the box” kan denken;
 • Die zich voor langere tijd aan de zomerschool wil verbinden;

 

OPO IJmond biedt
Een professionele werkomgeving binnen een ambitieuze onderwijsorganisatie. Een veelzijdige uitdagende projectfunctie waar je de kans krijgt om de zomerschool van A tot Z te regelen. Een functie waarin je al je talenten kwijt kunt en waarin je ruimte krijgt voor eigen ondernemerschap én creativiteit. Een inschaling conform cao-PO.

 

Ben je geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan je brief en curriculum vitae uiterlijk vrijdag 7 december per email naar: sollicitaties@opoijmond.nl  o.v.v. “vacature directeur zomerschool”.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Inge de Boer, directeur onderwijs 06-15910540. Zie ook: www.opoijmond.nl.

Belangrijke datums

 • De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 15 december.